In ziua in care m-am iubit cu adevarat

                   

                        Astazi, fara sa am vreo explicatie, m-am trezit cu lipsa de chef…probabil ca vi se intampla si voua sa va treziti si sa va vina sa va culcati la loc sperand ca atunci cand va veti trezi din nou, o sa fie totul altfel in jurul vostru,  fie alt loc,  fie alt anotimp,  fie alta viata…cu totul alta viata…  

                         Nu am stiut ce sa va ofer si am zis sa incep cu un poem tare drag mie…scris de Charlie Chaplin

In ziua in care m-am iubit cu adevarat…

În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am înțeles că în toate împrejurările, mă aflam la locul potrivit, în momentul potrivit.
Și atunci, am putut să mă liniștesc.
Astăzi, știu că aceasta se numește …Stima de sine.

În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am realizat că neliniștea și suferința mea emoțională, nu erau nimic altceva decât semnalul că merg împotriva convingerilor mele.
Astăzi, știu că aceasta se numește … Autenticitate.

În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am încetat să doresc o viață diferită și am început să înțeleg că tot ceea ce mi se întâmplă, contribuie la dezvoltarea mea personală.
Astăzi, știu că aceasta se numeste … Maturitate.

În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am început să realizez că este o greșeală să forțez o situație sau o persoană, cu singurul scop de a obține ceea ce doresc, știind foarte bine că nici acea persoană, nici eu însumi nu suntem pregătiți și că nu este momentul …
Astăzi, știu că aceasta se numește … Respect.

În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am început să mă eliberez de tot ceea ce nu era benefic … Persoane, situații, tot ceea ce îmi consumă energia. La început, rațiunea mea numea asta egoism.
Astăzi, știu că aceasta se numește … Amor propriu.

În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am încetat să-mi mai fie teamă de timpul liber și am renunțat să mai fac planuri mari, am abandonat Mega-proiectele de viitor. Astăzi fac ceea ce este corect, ceea ce îmi place, când îmi place și în ritmul meu.
Astăzi, știu că aceasta se numește … Simplitate.

În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am încetat să mai caut să am întotdeauna dreptate şi mi-am dat seama de cât de multe ori m-am înșelat.
Astăzi, am descoperit … Modestia.

În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am încetat să retrăiesc trecutul şi să mă preocup de viitor. Astăzi, trăiesc prezentul, acolo unde se petrece întreaga viață. Astăzi trăiesc clipa fiecărei zile.
Și aceasta se numeste … Plenitudine.

În ziua în care m-am iubit cu adevărat, am înteles că rațiunea mă poate înşela şi dezamăgi. Dar dacă o pun în slujba inimii mele, ea devine un aliat foarte prețios.
şi toate acestea înseamnă … Sa stii sa traiesti cu adevarat!

Un gând despre „In ziua in care m-am iubit cu adevarat”

  1. Draga mea…aceasta stare de a ma trezii fara nici un chef, la mine se intampla de o perioada buna…vreau sa iau o pauza..de fapt , sa imi dau singura o pauza… o pauza de mine. Am impresia ca am inceput sa ma obosesc singura, de cele ma multe ori inutil…O pauza in care sa aleg sa nu fiu EU, sa nu ma gandesc ca mine, sa nu mai am principiile mele obisnuite, sa nu mai ma las ranita de lucrurile care de obicei ma ranesc, sa nu mai fiu asa patimasa, sa fiu detasata de tot si de toti…In pauza asta imi doresc sa nu mai fac din problemele altora problemele mele, sa nu imi pese daca lucrurile facute sau vorbele spuse de mine ranesc.
    Nu stiu daca mi-ar placea de mine asa, dar in mod sigur am nevoie de pauza asta ca apoi sa pot fi EU, sa nu mai ma simt obosita si plictisita de mine, sa imi gasesc iar forta de a fi o luptatoare atat pentru cauza mea cat si pentru alte cauze care nu-s ale mele, dar pentru care ma pot lupta cu la fel de multa inversunare…as vrea să mă iubesc atât de… mult încât nu o să mă mai las să sufăr petru persoane şi lucruri care nu contează. O să-i iubesc pe cei care îmi sunt mereu aproape şi atunci când râd şi atunci când plâng, pe cei care îşi găsesc mereu timp pentru mine, pe cei care mă cunosc şi mă apreciază. O să-i iubesc pe cei care mă rănesc, jignesc, umilesc pentru că nu fac altceva decât să-mi arate că nu sunt un om slab. O să iubesc tot ce îmi aduce un zâmbet pe buze!
    Pooop
    Veve

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s