8 gânduri despre „Culmea intelepciunii”

  1. Ar trebui sa le lasi cu totul! Asta este sfatul meu de lup moralist! Le-am luat si eu iarasi…nu atat de hotarat ca atunci cand le-am lasat. dar…pusca mea! Si asa viata nu-mi ofera nimic …macar asta sa-mi permit….

  2. Da. Nu putem avea tot ce ne dorim dar eu am vrut sa spun cand ti-am zis de Adv. ca poti fi foarte singur si in doi. Si e chiar mai cumplit decat in unu pentru ca singuratatea in doi omoara speranta mai repede decat singuratatea „simpla”. De aia cred ca ar trebui facuta o distinctie intre a nu avea pe cineva si a fi singur(a).
   Si in sens mai larg, poti fi „singur printre prieteni”. Deci nu despre singuratate ar trebui vorbit pentru ca in fond, oricum singuri suntem toata viata. Ar trebui vorbit despre ceea ce crezi ca-ti trebuie. Dar de fapt n-ar trebui. N-ar trebui nici macar gandit.
   Ce sa-i faci ? Unii se nasc multumiti si fericiti iar altii invers si orice ar face toata viata nu reusesc sa ajunga acolo unde ii trimit dorintele.

  3. Mda…uneori insistam fara sens sa ramanem in situatii care ne fac sa suferim doar din obisnuinta, mandrie, superficialitate (si aici ma refer la lucrurile facute de ochii lumiii, gen pastratul aparentelor) poate doar pentru a impiedica fericirea altora…cine mai stie…idea este ca daca am incerca sa ne cautam fericirea si sa fim manati doar de asta poate am reusi pana la urma… Sau poate ar fi important sa incercam pe langa cautarea fericirii sa cautam si posibilitatea de a scapa de nefericire ceea ce nu e tocmai a-ti gasi fericirea dar e un pas macar, pe drumul care trebuie…Se poate sa nu am dreptate, uneori privesc egoist viata dar daca nu ne gandim nici macar noi la noi, sa asteptam de la altii…ei nu or sa o faca mai niciodata…cu siguranta,,,

   Iar eu nu m-am apucat iarasi de fumat doar pentru ca sunt singura..Acum nu mai are sens sa ma abtin…doar atat…ma doare sa ma gandesc la asta si nu vreau sa vorbesc…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s