13 gânduri despre „Asa arata un tort…”

    1. Hahahaaaaa…trebuie sa recunosc…m-ai prins! La mine nu s-a auzit de cacao….. 🙂
      Of! Of! Of! Istet mai esti tu…mereu ma prinzi pe picior gresit…..

      1. Da’ n-am vrut sa te prind pe picior gresit monsherico. Am vrut sa spun ca pentru mine tortu’ cel mai tort e ala de ciocolata si cu esenta de rom.

        1. bine…bine…vad ca nici de gluma nu mai stii…in fine….
          se retine! in ordinea aparitiilor:
          1. Oranj…mamaliguta cu branza si smantana
          2. BAF….tort de ciocolata…
          🙂

        2. Madlene, eu zic sa faci de doua ori BAF, adica tort si torturi.

          Numai cand le vad in poze salivez si sint ca-mi creste insulina in batâca.

          Am avut ocazia sa-mi masor insulina timp de 10 zile si ma misc intre 84 si 90 … habar n-am ce unitate de masura este, dar cica sunt valori bune.

          Nici nu ma mir ca salivez doar uitandu-ma la poze !

          🙂

  1. Dragul meu Oranj asa am sa fac, precum spui….am sa te torturez cu ciocolata, cacao si rom…de Jamaica…:-)

    Imi pare rau ca ai fost prin usile si saloanele spitalelor….asta nu e bine…dar daca acum scrii si te tii de glume inseamana ca e totul bine…Iti doresc din inima multa multa sanatate!
    Daca ai avut necazuri cu fierea sau bila ar fi bine sa ai grija la ce mananci….smantana nu cred ca face parte dintre alimentele recomandate acum iar mamaliguta e si ea cam asa si asa….sa tii cont ca fierea se poate din nou acumula si eventual sa faca pietre nisip matreata…s.a.m.d.

    Valorile glicemice sunt super, fix cum trebuie. Din punctul asta de vedere poti sta linistit…Alarmant ar fi fost daca treceai de 100 cu toate ca unii medici opineaza ca la nivelul de trai din zilele de astazi plus stresul ce ne inconjoara mai pretutindeni, o valoare de 110-120 nu este chiar dramatica dar e chiar la granita spre alarma de gradul 0

    Nu am pretentii de asistenta dar am invatat multe cat timp am avut grija de bunica mea….care a avut diabet vreo 30 de ani, si-a scos fierea care avea vreo 40 de pietre…in fine….
    Sa ai o seara frumoasa si calda!

    1. Dragul meu prieten Nicu….ce mai faci? Cum o mai duci? Ma bucur tare mult ca ai trecut un pic si pe aici…
      O seara placuta si numai bine, iti doresc.

        1. Ca sa te citez…nu am a ma plange…am avut si perioade mult mai rele dar si altele mult, mult mai bune dar…cum se spune pe la noi (la tara)…”ce la vie”….
          Scuze pentru intarzierea raspunsului. dar azi am avut zi de sirop din muguri de brad, dulceata de rubarba, cules flori de salcam pentru sirop si dulceata….Florile de soc si pe cele de maces le mai astept inca vreo doua zile ca sa fie la apogeul infloririi…apoi vor deveni si ele sirop…
          Ocupatii de „dulcegareasa”…. 🙂
          Iti doresc sa-ti mearga in continuare daca nu ca acum, atunci mult mai bine…. 🙂

        2. Vai, vai, ce dea dulciuri p-aci Sirop , măceşe..Dai în diabet numa citind!!Acolo la ţară Mădă a fost şi la vie!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s